February 24 2017 03:39:22
Управление
Кой е на линия
· Гости: 1

· Потребители: 0

· Брой потребители: 201
· Най-нов: iwiwaf
Добре дошли
Специални благодарности на HOST.BG за тяхното доверие и спонсорство към нас


За училището
ПГТМ Градница - За училищетo

Професионална гимназия по транспорт и машиностроене - Градница обучава специалисти за автомобилния транспорт от 1970 г. а след осъществяване на разширението
на територията на Градница започна да подготвя специалисти за машиностроенето.

Завършилите се реализират успешно в предприятиата на гр.Севлиево и гр.Габрово, в страната и чужбина, в международния транспорт.

За провеждане на обучението по предлаганите професии гимназията разполага със специализирани кабинети, лаборатории, работилници и автосервиз, оборудвани с компютри, автотренажори и други технически средства за обучение, с автомобили и двигатели. Металорежещи машини и други съоражения. Обучението на водачи на МПС се извършва на съвременни автомобили.

 

На учениците се предоставят възможности за активни спортни занимания във физкултурен салон. Също така училището разполага с тренировъчни зали и спортни площадки

 

Обучението в ПГТМ - Градница се подпомага от "Идеал Стандарт-Видима" АДУчилището поддържа връзки и с дрги фирми от Севлиево и Габрово.
Училището осигурява ежедневно пътуване на учениците от Габрово и Севлиево и селищата по тези маршрути при максимално изгодни условия.

 

Вход
Потребител

ПаролаНе сте потребител?
Натиснете тук за да се регистрирате.

Забравихте паролата си?
Поискате си нова тук.
Време за зареждане: 1.39 секунди - 16 Заявки 69,688 уникални посещения